Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kena apa Mbok Ratna Mangali rangu-rangu nuruti panjaluke anak angkate

Kena apa Mbok Ratna Mangali rangu-rangu nuruti panjaluke anak angkate? 

Wangsulan:

Dheweke bingung uga keweden bakal didukani lan diukum dening sang Prabu.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Kena apa Mbok Ratna Mangali rangu-rangu nuruti panjaluke anak angkate"

close