Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Apa sing nyebabake Mbok Ratna Mangali akire gelem nuruti panjaluke anak angkate

Apa sing nyebabake Mbok Ratna Mangali akire gelem nuruti panjaluke anak angkate?

Wangsulan:

Amarga saking gedhene rasa tresna Mbok Ratna Mangali marang anake.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Apa sing nyebabake Mbok Ratna Mangali akire gelem nuruti panjaluke anak angkate"

close