Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kepiye cara nenindakake sembah kalbu miturut pupuh Gambuh Serat Wedhatama

Kepiye cara nenindakake sembah kalbu miturut pupuh Gambuh Serat Wedhatama?

Wangsulan:

Sembah kalbu dilakoni kanthi cara nyuda hawa nepsu lan waspada, ngati-ati, sarta tekun sinau.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Kepiye cara nenindakake sembah kalbu miturut pupuh Gambuh Serat Wedhatama"

close