Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kepiye carane nindakake sembah jiwa miturut pupuh Gambuh Serat Wedhatama

Kepiye carane nindakake sembah jiwa miturut pupuh Gambuh Serat Wedhatama?

Wangsulan:

Sembah jiwa dilakoni kanthi ngelingi Gusti saben wayah lan ngelingi bakale nemoni pati.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Kepiye carane nindakake sembah jiwa miturut pupuh Gambuh Serat Wedhatama"

close