Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Mi cup praktis ya SIDO MI CUP! Gampil nggawene, cor toya panas

Mi cup praktis ya SIDO MI CUP!

Gampil nggawene, cor toya panas, siyap dipundhahar! Raos echo lan seger …

1.     Apa ancase pariwara ing dhuwur?

     Wangsulan:

     Nawakake prodhuk Sido Mi Cup.

2.     Apa jinise iklan ing dhuwur?

     Wangsulan:

     Iklan komersial

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Mi cup praktis ya SIDO MI CUP! Gampil nggawene, cor toya panas"

close