Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kepiye paugerane iklan persuasif iku

Kepiye paugerane iklan persuasif iku?

Wangsulan:

Iklan persuasif nduweni paugeran kaya ing ngisor iki.

a. Nuwuhake kasenengan, pilihan, lan keyakinan saengga konsumen gelem tuku utawa migunakake barang lan jasa kang diiklanake.

b. Mbujuk khalayak supaya milih merek tartamtu.

c. Mbujuk khalayak supaya tuku barang sing ditawakake.

d. Ngowahi tanggapane konsumen marang babagan tartamtu.

e. Mbujuk khalayak supaya nglakoni apa sing ditulis ing iklan.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Kepiye paugerane iklan persuasif iku"

close