Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Putrane Bu Santi asmane Nadira.

Tulisen ukara ing ngisor iki nganggo aksara Jawa!

Putrane Bu Santi asmane Nadira.

Wangsulan:

Putrane Bu Santi asmane Nadira.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Putrane Bu Santi asmane Nadira."

close