Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Pak Bejo duwe omah ing Kutha Karanganyar.

Tulisen ukara ing ngisor iki nganggo aksara Jawa!

Pak Bejo duwe omah ing Kutha Karanganyar.

Wangsulan:

Pak Bejo duwe omah ing Kutha Karanganyar.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁



Post a Comment for "Pak Bejo duwe omah ing Kutha Karanganyar."

close