Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Serat Wedhatama iku ngemot lima tembang. Urutane pupuh Gambuh ing Serat Wedhatama yaiku

Serat Wedhatama iku ngemot lima tembang. Urutane pupuh Gambuh ing Serat Wedhatama yaiku ….

    A.   kapisan

    B.    kapindho

    C.    katelu

    D.   kaping papat

    E.    kaping lima

Wangsulan:

Serat Wedhatama iku ngemot lima tembang. Urutane pupuh Gambuh ing Serat Wedhatama yaiku kaping papat.

Jawaban: D

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Serat Wedhatama iku ngemot lima tembang. Urutane pupuh Gambuh ing Serat Wedhatama yaiku"

close