Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Gatra saka tembang kasebut kang nduweni teges "kapisan tetep kapindhone tlaten" yaiku gatra

Lire sarengat iku,

Kena uga ingaranan laku,

Dihin ajeg kapindhone ataberi,

Pakolehe putraningsun,

Nyenyeger badan mrin kaot.

Gatra saka tembang kasebut kang nduweni teges "kapisan tetep kapindhone tlaten" yaiku gatra ….

     A.   kapisan

     B.    kapindho

    C.    katelu

    D.   kaping papat

    E.    kaping lima

Wangsulan:

Gatra saka tembang kasebut kang nduweni teges "kapisan tetep kapindhone tlaten" yaiku gatra katelu "Dihin ajeg kapindhone ataberi,"

Jawaban: C

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Gatra saka tembang kasebut kang nduweni teges "kapisan tetep kapindhone tlaten" yaiku gatra"

close