Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sing diarani ingsun ing tembang Gambuh kasebut yaiku

Samengko ingsun tutur,

Gantya sembah ingkang kaping catur, 

embah rasa karasa wosing dumadi,

Dadine wis tapa tuduh,

Mung kalawan kasing batos.

Sing diarani ingsun ing tembang Gambuh kasebut yaiku ….

   A.   K.G.P.A.A. Mangkunegara I

   B.    K.G.P.A.A. Mangkunegara III

   C.    K.G.P.A.A. Mangkunegara IV

   D.   Pakubuwana I

   E.    Pakubuwana IV

Wangsulan:

Sing diarani ingsun ing tembang Gambuh kasebut yaiku K.G.P.A.A. Mangkunegara IV.

Jawaban: C

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Sing diarani ingsun ing tembang Gambuh kasebut yaiku"

close