Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dasanamane tembung "batos" yaiku

Samengko ingsun tutur,

Gantya sembah ingkang kaping catur, 

embah rasa karasa wosing dumadi,

Dadine wis tapa tuduh,

Mung kalawan kasing batos.

Dasanamane tembung "batos" yaiku ….

     A.   batin 

     B.    kowe

     C.    dheweke

     D.   rama

     E.    ibu

Wangsulan:

Dasanamane tembung "batos" yaiku batin.

Jawaban: A

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Dasanamane tembung "batos" yaiku"

close