Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sintren asale saka tembung sintru. Apa tegese tembung "sintru"

Sintren asale saka tembung sintru. Apa tegese tembung "sintru"?

Wangsulan:

Tembung sintru tegese angker, medeni, nggunakake ilmu gaib, nanging tetep gawe sengsem.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Sintren asale saka tembung sintru. Apa tegese tembung "sintru""

close