Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

"Tata titi tumrah tumaruntun" Temtokna purwakanthi kang ana ing gatra kasebut!

Yen ta jaman rumuhun,

Tata titi tumrah tumaruntun,

Bangsa srengat tan winor lan laku batin,

Dadi ora gawe bingung,

Kang padha nembah Hyang Manon.

"Tata titi tumrah tumaruntun"

Temtokna purwakanthi kang ana ing gatra kasebut!

Wangsulan:

Purwakanthi guru sastra.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for ""Tata titi tumrah tumaruntun" Temtokna purwakanthi kang ana ing gatra kasebut!"

close