Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tegese lembung "sisip" yaiku

Beda lamun kang wus sengsem reh ngasamun.

Sasamane bangsa sisip,

Sarwah sereh saking Mardi martatama.

Tegese lembung "sisip" yaiku ….

     A.   kulina

     B.    slamet

     C.    luput

     D.   donga

     E.    ilmu

Wangsulan:

Tegese lembung "sisip" yaiku luput.

Jawaban: C

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Tegese lembung "sisip" yaiku"

close