Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Pagelaran wayang dipandhegani dening Ki Narta Sabda.

"Pagelaran wayang dipandhegani dening Ki Narta Sabda."

Tulisen nganggo aksara Jawa ukara ing dhuwur!

Wangsulan:

Pagelaran wayang dipandhegani dening Ki Narta Sabda.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁


Post a Comment for "Pagelaran wayang dipandhegani dening Ki Narta Sabda."

close