Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tulisen aksara Latin saka aksara Jawa ing dhuwur!

Tulisen aksara Latin saka aksara Jawa ing dhuwur!

Wangsulan:

Pandhawa lan Kurawa iku sejatine sedulur.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Tulisen aksara Latin saka aksara Jawa ing dhuwur!"

close