Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tulisen piwulang luhur lan nilai! Pada 27 Sabarang tindak-tanduk,

Tulisen piwulang luhur lan nilai!

Pada 27

Sabarang tindak-tanduk,

Tumindake lan sakadaripun,

Den ngaksama kasisipaning sesami,

Sumimpanga ing laku dur,

Hardaning budi kang ngrodon.

Wangsulan:

Pada 27

Piwulang luhur: Manungsa kudu bisa ngapurani liyan, sarta ngedohi tumindak sing ala lan watak angkara.

Nilai: moral

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Tulisen piwulang luhur lan nilai! Pada 27 Sabarang tindak-tanduk,"

close