Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tulisen piwulang luhur lan nilai! Pada 10 Nanging ta paksa tutur,

Tulisen piwulang luhur lan nilai!

Pada 10

Nanging ta paksa tutur,

Rehning tuwa tuwase mung catur,

Bok lumuntur lantaraning reh utami,

Sing sapa temen tinemu,

Nugraha geming kaprabon.

Wangsulan:

Pada 10

Piwulang luhur: Wong sing luwih tuwa iku namung bisa ngandani, sapa sing temenan nindakake bakale nemu nugrahing Gusti.

Nilai: moral

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Tulisen piwulang luhur lan nilai! Pada 10 Nanging ta paksa tutur,"

close