Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Wangunan sing diandharake ing ukara kasebut yaiku

Wangunan sing diandharake ing ukara kasebut yaiku ….

    A.   Jam Gadang lan Monas

    B.    Monumen Jogia Kembali

    C.    Monas lan Masiid Baiturahman

    D.   Tugu Lilin lan Masiid Baiturahman

    E.    Tugu Nol Kilometer lan Masjid Baiturahman

Wangsulan:

Wangunan sing diandharake ing ukara kasebut yaiku Tugu Nol Kilometer lan Masjid Baiturahman.

Jawaban: E

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Wangunan sing diandharake ing ukara kasebut yaiku"

close