Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tabuhan gamelan kang kapisan asale saka

Tabuhan gamelan kang kapisan asale saka ….

    A.   alun-alun

    B.    kraton

    C.    pendhapa

    D.   Masjid Agung

    E.    kantor Bupati

Wangsulan:

Tabuhan gamelan kang kapisan asale saka Masjid Agung.

Jawaban: D

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Tabuhan gamelan kang kapisan asale saka"

close