Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tulisen ukara ing ngisor iki nganggo aksara Murda! Rara Jonggrang disabda dadi reca dening Bandung Bandawasa.

Tulisen ukara ing ngisor iki nganggo aksara Murda!

Rara Jonggrang disabda dadi reca dening Bandung Bandawasa.

Wangsulan:

Rara Jonggrang disabda dadi reca dening Bandung Bandawasa.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁



Post a Comment for "Tulisen ukara ing ngisor iki nganggo aksara Murda! Rara Jonggrang disabda dadi reca dening Bandung Bandawasa."

close