Sapa sejatine Mangkunegara IV iku?

Sapa sejatine Mangkunegara IV iku?

Wangsulan:
Pawongan kang jumeneng nata ing Pura Mangkunegaran lan kang nganggit Serat Wedhatama.

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Sapa sejatine Mangkunegara IV iku?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel