Mangka kanthining tumuwuh, Apa gunane tansah eling marang pratandha saka alam?

Mangka kanthining tumuwuh,
Salami mung awas eling,
Eling lukitaning alam,
Dadi wiryaning dumadi,
Supadi nir ing sangsaya,
Yeku pangreksaning urip.

Apa gunane tansah eling marang pratandha saka alam?

Wangsulan:
Supaya urip bisa tentrem.


----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Mangka kanthining tumuwuh, Apa gunane tansah eling marang pratandha saka alam?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel