Mangka kanthining tumuwuh, Kepiye anggone nglakoni urip manut tembang kasebut?

Mangka kanthining tumuwuh,
Salami mung awas eling,
Eling lukitaning alam,
Dadi wiryaning dumadi,
Supadi nir ing sangsaya,
Yeku pangreksaning urip.

Kepiye anggone nglakoni urip manut tembang kasebut?

Wangsulan:
Supaya tansah eling marang pratandha saka alam.

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Mangka kanthining tumuwuh, Kepiye anggone nglakoni urip manut tembang kasebut?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel