Mangka kanthining tumuwuh, Apa pitutur luhur kang bisa kojupuk saka tembang kasebut?

Mangka kanthining tumuwuh,
Salami mung awas eling,
Eling lukitaning alam,
Dadi wiryaning dumadi,
Supadi nir ing sangsaya,
Yeku pangreksaning urip.

Apa pitutur luhur kang bisa kojupuk saka tembang kasebut?

Wangsulan:
Ngajarake babagan supaya eling lan waspada.

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Mangka kanthining tumuwuh, Apa pitutur luhur kang bisa kojupuk saka tembang kasebut?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel