Nggancarake Tembang Angkara gung, neng angga anggung gumulung,

Nggancarake Tembang, Pitutur luhur
Angkara gung, neng angga anggung gumulung,
Gogolonganira,
Triloka lekere kongsi,
Yen den umbar ambabar dadi rubeda.

Wangsulan:
Hawa nepsu lan tumindak ala menawa ora dikendhaleni bakal nuwuhake kacilakan ing urip.

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Nggancarake Tembang Angkara gung, neng angga anggung gumulung,"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel