Nggancarake Tembang Beda lamun kang wus sengsem reh ngasamun,

Nggancarake Tembang, Pitutur luhur
Beda lamun kang wus sengsem reh ngasamun,
Semune ngaksama,
Sasamane bangsa sisip,
Sarwa sareh saking Mardi martatama.

Wangsulan:
Wong kang bisa ngendhaleni watak kang ala, sabar, iklas, lan gelem menehi pangapura karo wong kang natoni bisa nentremake kahanan.

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Nggancarake Tembang Beda lamun kang wus sengsem reh ngasamun,"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel