Nggancarake Tembang Taman limut, durgameng tyas kang weh limput,

Nggancarake Tembang, Pitutur luhur
Taman limut, durgameng tyas kang weh limput,
Karem ing karamat,
Karana karoban ing sih,
Sihing sukma ngrebda saardi gengira.

Wangsulan:
Tumindak ala bakal lumuntur amarga antuk welas asihe saka Gusti Kang Mahakuwasa.

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Nggancarake Tembang Taman limut, durgameng tyas kang weh limput,"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel