Nggancarake Tembang Durung pecus kesusu kaselak besus,

Nggancarake Tembang, Pitutur luhur
Durung pecus kesusu kaselak besus,
Amaknani rapal,
Kaya sayid weton Mesir,
Pendhak-pendhak angendhak gunaning janma.

Wangsulan:
Wong iku nalika durung ngreti apa-apa utawa durung becus ora usah mamerake kaluwihane.

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Nggancarake Tembang Durung pecus kesusu kaselak besus,"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel