Nggancarake Tembang Kang kadyeku, kalebu wong ngaku-aku, Akale alangka,

Nggancarake Tembang, Pitutur luhur
Kang kadyeku, kalebu wong ngaku-aku,
Akale alangka,
Elok Jawane denmohi,
Paksa langkah ngangkah met kawruh ing Mekah.

Wangsulan:
Wong kang nduweni ilmu pas-pasan ora gelem nampa ilmu Jawa, nanging malah golek ilmu saka njaban rangkah.

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Nggancarake Tembang Kang kadyeku, kalebu wong ngaku-aku, Akale alangka,"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel