Nggancarake Tembang Yeku patut tinulad-tulad tinurut, Sapituduhira,

Nggancarake Tembang, Pitutur luhur
Yeku patut tinulad-tulad tinurut,
Sapituduhira,
Aja kaya jaman mangkin,
Keh pra mudha mudhi dhiri rapal makna.

Wangsulan:
Wong kang nduweni budi kang luhur utawa apik kudu dituladhani.

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Nggancarake Tembang Yeku patut tinulad-tulad tinurut, Sapituduhira,"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel