Nggancarake Tembang Nora weruh, rosing rasa kang rinuwuh,

Nggancarake Tembang, Pitutur luhur
Nora weruh, rosing rasa kang rinuwuh,
Lumeketing angga,
Anggere padha marsudi
Kana-kene kaanane nora beda

Wangsulan:
Sejatine ilmu iku ana ing awake dhewe lamun gelem usaha bakale nemokake drajat urip sejatine.

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Nggancarake Tembang Nora weruh, rosing rasa kang rinuwuh,"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel