Pitutur luhur Uger lugu, den ta mrih pralebdeng kalbu,

Nggancarake Tembang, Pitutur luhur
Uger lugu, den ta mrih pralebdeng kalbu,
Yen kabul kabuka,
Ing drajat kajating urip,
Kaya kang wus winahya sekar srinata.

Wangsulan:
Asal ora kakean tingkah, ilmu iku bisa rumasuk ing ati lan bisa ngangkat drajat kamulyan ing urip.

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Pitutur luhur Uger lugu, den ta mrih pralebdeng kalbu,"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel