Pitutur luhur Basa ngelmu, mupakate lan panemu.

Nggancarake Tembang, Pitutur luhur
Basa ngelmu, mupakate lan panemu.
Pasahe lan tapa,
Yen satriya tanah Jawi,
Kuna-kuna kang ginilut tripakara.

Pembahasan:
Ilmu iku dilakoni jumbuh karo awake dhewe, bisa digayuh kanthi usaha kang temen.

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Pitutur luhur Basa ngelmu, mupakate lan panemu."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel