Pitutur luhur Lila lamun kelangan nora gegetun,

Nggancarake Tembang, Pitutur luhur
Lila lamun kelangan nora gegetun,
Trima yen ketaman,
Sakserik sameng dumadi,
Tri legawa nalangsa srah ing Bathara.

Pembahasan:
Telung prekara lelandhesane satriya ing tanah Jawa, yaiku iklas, sabar, lan iktiyar.

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Pitutur luhur Lila lamun kelangan nora gegetun,"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel