Pitutur luhur Bathara gung, inguger graning jajantung,

Nggancarake Tembang, Pitutur luhur
Bathara gung, inguger graning jajantung,
Jenek Hyang Wisesa,
Sana pasenedan suci,
Nora kaya si mudha mudhar angkara.

Pembahasan:
Gusti Kang Mahakuwasa tansaya ana ing njero ati saengga aja ngumbar nepsu angkara.

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Pitutur luhur Bathara gung, inguger graning jajantung,"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel