Pitutur luhur Nora uwus, kareme anguwus-uwus,

Nggancarake Tembang, Pitutur luhur
Nora uwus, kareme anguwus-uwus,
Uwose tan ana,
Mung janjine muring-muring,
Kaya buta buteng betah nganiaya. 

Pembahasan:
Wong kang senengane nesu-nesu kaya dene raseksa kang senengane nyiksa marang sapadha-padha.

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Pitutur luhur Nora uwus, kareme anguwus-uwus,"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel