Pitutur luhur Sakeh luput, ing angga tansah linimput,

Nggancarake Tembang, Pitutur luhur
Sakeh luput, ing angga tansah linimput,
Linimpet ing sabda,
Narka tan ana udani,
Lumuh ala hardane ginawa gada.

Pembahasan:
Wong kang seneng nutupi kaluputan awake bakale cilaka utawa kena piwalese.

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Pitutur luhur Sakeh luput, ing angga tansah linimput,"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel