Sebutna ciri-ciri kang diduweni dening cerkak!

Sebutna ciri-ciri kang diduweni dening cerkak!

Wangsulan:
Ciri-ciri kang diduweni dening cerkak yaiku:

  1. critane ringkes,
  2. ana gegayutane karo lelakone manungsa, lan
  3. cacahe tembung kurang saka sewu tembung.
----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)


0 Response to "Sebutna ciri-ciri kang diduweni dening cerkak!"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel