Ancase pangandikan saka kepala sekolah nalika upacara dina Senen yaiku

Ancase pangandikan saka kepala sekolah nalika upacara dina Senen yaiku ….
   A.   aweh panglipur 
   B.    menehi kawruh 
   C.    menehi kabar 
   D.   nggambarake sawijining kahanan
   E.    menehi bukti utawa fakta 

Wangsulan:
Ancase pangandikan saka kepala sekolah nalika upacara dina Senen yaiku menehi kawruh.

Jawaban: B

----------------#----------------


Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Ancase pangandikan saka kepala sekolah nalika upacara dina Senen yaiku"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel