Gawea tuladha paribasan lan sanepa banjur tulisen tegese!

Gawea tuladha paribasan lan sanepa banjur tulisen tegese!

Wangsulan:

  1. Giri lusi janma tan kena ingina, tegese ora kena ngina marang liyan sanajan asor.
  2. Aji godhong garing, ateges ora ana ajine.

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Gawea tuladha paribasan lan sanepa banjur tulisen tegese!"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel