Kepala Dhusun menehi sesorah bab karesikan, Ancase Kepala Dhusun menehi sesorah kasebut yaiku

Kepala Dhusun menehi sesorah bab karesikan lingkungan lan nduweni kekarepan kabeh warga Dhusun Sidodadi gelem reresik lingkungane supaya ora ana maneh omah lemut kang bisa gawe cilaka kanggo warga.

Ancase Kepala Dhusun menehi sesorah kasebut yaiku ….

   A.   aweh kawruh 

   B.    aweh panglipur

   C.    atur pangajak 

   D.   menehi fakta

   E.    menehi informasi

Wangsulan:

Ancase Kepala Dhusun menehi sesorah kasebut yaiku atur pangajak.

Jawaban: C

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Kepala Dhusun menehi sesorah bab karesikan, Ancase Kepala Dhusun menehi sesorah kasebut yaiku"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel