Apa ancas upacara tingkeban?

Apa ancas upacara tingkeban?

Wangsulan:

Upacara tingkeban dianakake mesthi bae duweni ancas kang kepengin digayuh dening kulawarga, mligine ancas supaya bayi lair kanthi gampang, slamet, lan ora ana alangan apa-apa. Kejaba iku muga-muga mbesuke bisa dadi anak kang bekti marang wong tuwane. Ing kene uga arep diandharake tata cara upacara tingkeban klebu nyamping kang dienggo calon ibu.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Apa ancas upacara tingkeban?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel