Jlentrehna pangertene upacara tingkeban sing kok ngerteni!

Jlentrehna pangertene upacara tingkeban sing kok ngerteni!

Wangsulan

Upacara tingkeban iki minangka upacara slametan pitung sasi kanggo calon ibu kang mbobot kaping pisanan.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Jlentrehna pangertene upacara tingkeban sing kok ngerteni!"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel