Upacara tingkeban ana ing tlatah ngendi?

Upacara tingkeban ana ing tlatah ngendi?

Wangsulan

Upacara tingkeban ana ing masarakat Jawa Tengah lan Ngayogyakarta nganti tumeka saiki isih kerep ditindakake.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁 

0 Response to "Upacara tingkeban ana ing tlatah ngendi?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel