Ing adicara mantu, ana sawijining acara arupa panganten kaloron dhahar dulang-dulangan minangka

Ing adicara mantu, ana sawijining acara arupa panganten kaloron dhahar dulang-dulangan minangka pralambang panganten rep nglampahi urip bebarengan kanthi susah utawane seneng.

Adicara kasebut diarani ….

      A.   midadareni

      B.    dhahar klimah

      C.    mertui 

      D.   panggih

      E.    srah-srahan

Wangsulan:

Adicara kasebut diarani dhahar klimah.

Jawaban: B

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Ing adicara mantu, ana sawijining acara arupa panganten kaloron dhahar dulang-dulangan minangka"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel