Tulisen ciri-cirine karangan eksposisi telu wae!

Tulisen ciri-cirine karangan eksposisi telu wae!

Wangsulan:

Ciri-ciri karangan eksposisi yaiku:

  1. Medharake sawijining bab kanggo wong liya.
  2. Njelentrehake sawijining prinsip umum utawa kaidah kang luwih amba lingkupe.
  3. Njlentrehake proses lan ilustrasi kanthi cetha.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Tulisen ciri-cirine karangan eksposisi telu wae!"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel