Kepiye carane nulis wacan eksposisi?

Kepiye carane nulis wacan eksposisi?

Wangsulan:

Carane nulis wacan eksposisi yaiku:

  1. Nemtokake underan perkara.
  2. Nemtokake tujuan.
  3. Ngumpulake data.
  4. Nyusun cengkorongan.
  5. Gawe paragraf.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Kepiye carane nulis wacan eksposisi?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel