Apa sing dicritakake ana ing tembang Dhandhang Gula pada kaping lima lan enem?

Apa sing dicritakake ana ing tembang Dhandhang Gula pada kaping lima lan enem?

Wangsulan:

Lelabuhane Suryaputra/ Adipati Karna marang Duryudana sing bisa males kabecikane marang Duryudana.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Apa sing dicritakake ana ing tembang Dhandhang Gula pada kaping lima lan enem?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel